Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Conversion Rate

Conversion Rate - Ποσοστό Μετατροπής

Στο internet marketing, υπάρχει μία ορολογία που ονομάζετε conversion rate. Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με αυτή την μέθοδο είναι ευρέως διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια και εκφράζει το ποσοστό των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας που μετατρέπουν μια συνηθισμένη επίσκεψη στην επιθυμητή ενέργεια που στοχεύει ο πωλητής, ο διαφημιστής ή ο αρθογράφος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Για να γίνει κατανοητό αυτό αν για παράδειγμα εφαρμόζαμε conversion rate σε ένα online κατάστημα, θα λέγαμε ότι πετύχαμε βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας αν παρατηρούσαμε αύξηση του ποσοστού μετατροπής ενός απλού επισκέπτη σε αγοραστή όχι μόνο πατώντας το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" αλλά με την ολοκλήρωση της αγοράς του προιόντος. Για μια ιστοσελίδα διαφήμισης, επιτυχημένο conversion rate θα είχαμε αν ο επισκέπτης ζητήσει πληροφορίες για ένα προιόν ή έρθει σε επικοινωνία με την εταιρεία. Σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο όπως άρθρα και νέα, επιτυχημένο conversion rate είναι η αύξηση του ποσοστού εγγραφών ή των συνδρομητών ενός newsletter, το κατέβασμα ενός λογισμικού πακέτου ή οτιδήποτε άλλο στοχεύει έμμεσα ή άμεσα η ιστοσελίδα.
Τι αντιμετωπίζει το conversion rate

Τι επιτυγχάνουμε με το Conversion Rate?

  • Πάνω από 200% αύξηση του ποσοστό μετατροπής επισκεπτών της ιστοσελίδας που εφαρμόζετε,
  • Έως 40% μείωση εγκατάλειψης του καλαθιού αγορών,
  • 100% - 150% αύξηση συνδρομών και εγγραφής χρηστών,
  • Πάνω από 50% αύξηση του αριθμού online παραγγελιών.
  • Αύξηση του ενδιαφέροντος των επισκεπτών σε αυτό που στοχεύει μια ιστοσελίδα.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Τι αντιμετωπίζει η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων με Conversion Rate?

  • Χαμηλά ποσοστά μετατροπής του επισκέπτη μιας ιστοσελίδας σε πελάτη,
  • Υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης του καλαθιού αγορών,
  • Χαμηλά ποσοστά επίσκεψης συγκεκριμένων καρτελών μιας ιστοσελίδας,
  • Χαμηλά ποσοστά παραγγελιών,
  • Υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης της ιστοσελίδας.

Αυτά είναι μερικά ενδεικτικά παραδείγματα από τις δυνατότητες που μας παρέχει η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με το ποσοστό μετατροπής.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε με την ομάδα της Designed, προσαρμόζοντας το δικό σας conversion rate στους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησης σας, και διπλασιάστε τα κέρδη σας σε λιγότερο από 6 μήνες.

Αναλαμβάνοντας η Designed την προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης εγγυάται σίγουρη επιτυχία και αύξηση των πωλήσεων σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδες από πελάτες που εμπιστεύθηκαν την εμπειρία της Designed για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους και σύντομα θα είναι online.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν ασχολούμαστε απλώς με την κατασκευή ιστοσελίδων αλλά δημιουργούμε μαζί σας την ιστοσελίδα που θα αναδείξει την επιχείρηση σας στον παγκόσμιο ιστό. Θα φέρει νέους πελάτες και θα μειώσει τα λειτουργικά έξοδα.

Διαβάστε περισσότερα