Κατασκευή eshop

Κατασκευή e-shop

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευάζουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς την χρήση έτοιμων CMS.
Πριν την έναρξη της κατασκευής μίας ιστοσελίδας αναλύουμε και προβλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες πιθανόν να αλληλεπιδράσουν όταν χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα. Εκτιμούμε με βάση την εμπειρία μας τον σωστό σχεδιασμό και την βελτίωση της χρηστικότητας της ιστοσελίδας. Αυτό εξασφαλίζει μία ιστοσελίδα που προσαρμόζεται με βάση τον επισκέπτη, χωρίς να αναγκάζει τον ίδιο τον χρήστη να προσαρμοστεί με την ιστοσελίδα.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένα έργο που η Designed αναλαμβάνει με tailor made πρακτικές σύμφωνα με το target group (αγοραστικό κοινό) που στοχοποιείτε η εταιρεία σας και πάντα σε συνδιασμό με την προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και των τεχνικών όπως βελτιστοποίηση ιστοσελίδας με conversion rate, οι οποίες είναι ευρέως διαδεδομένες στην Αμερική και στην Ευρώπη.

Σκοπός της Designed δεν είναι να προσθέσει άλλη μία ιστοσελίδα στο Portfolio της αλλά να κατασκευάζει ιστοσελίδες που έχουν επιτυχία και αποφέρουν κέρδη.

Αν θέλετε κάτι ποιο οικονομικό για την προβολή σας στο internet τότε μπορείτε να επιλέξετε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με έτοιμο εργαλείο.

Διαβάστε περισσότερα
Δείγματα online καταστημάτων

Δείγματα e-shop

η επιτυχία μας

Δείτε μερικά από τα πιο πρόσφατα δείγματα ηλεκτρονικών καταστημάτων που κατασκεύασε η ομάδα μας.

Διαβάστε περισσότερα
Google Adwords

Google Adwords

σίγουρη προβολή

Εμπιστευθείτε την ομάδα της Designed για μία επιτυχημένη καμπάνια AdWords, και διαφημιστείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα