Ιστοσελίδα Διαχείρισης

Ιστοσελίδα διαχείρισης περιεχομένου

Διαχείριση περιεχομένου

Μια κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας ή ενός online καταστήματος χαρακτηρίζεται ολοκληρωμένη και άψογη όταν πέρα από τα όμορφα γραφικά και την βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης συνοδεύεται με εύχρηστο διαχειριστή περιεχομένου. Η ομάδα της Designed κατασκευάζει για κάθε πελάτη της ξεχωριστή ιστοσελίδα διαχείρισης περιεχομένου, η οποία είναι εξαιρετικά εύκολη στην χρήση της και περιλαμβάνει δυνατότητες όπως γρήγορη παρακολούθηση παραγγελιών, έλεγχος του εμπορεύματος, κινήσεις των πελατών, κινήσεις και στατιστικά των προϊόντων αλλά και αναλυτικά στατιστικά επισκεψιμότητας.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας για την διαχείριση του περιεχομένου γίνεται με πολύ προσεκτική μελέτη έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Σκοπός της Designed είναι να σας παραδώσουμε μία ιστοσελίδα διαχείρισης λειτουργική μεν αλλά εξίσου προσαρμοσμένη στο αντικείμενο και στο αγοραστικό κοινό (target group) το οποίο απευθύνεστε.

Ενδεικτικά παραδείγματα

Αλλαγές με ένα κλικΜοναδική σχεδίαση ιστοσελίδας

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση προϊόντων, διαχείριση προσφορών, προϊόντα σε χαμηλό stock, ταξινόμηση με ένα κλικ, φίλτρα εμφάνισης, βοήθεια, προσθαφαίρεση από banners.

Πολλαπλά πεδία σε μία καρτέλαΜοναδική σχεδίαση ιστοσελίδας

Προσθήκη και επεξεργασία όλων των στοιχείων ενός προϊόντος σε μία καρτέλα. Αρκετές δυνατότητες για ολοκληρωμένα e-shop που συμπεριλαμβάνουν και χονδρική πώληση.

Ρυθμίσεις σελίδαςΜοναδική σχεδίαση ιστοσελίδας

Ρυθμίσεις και επιλογές για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αλλά και για την ιστοσελίδα. Ρυθμίσεις που σας δίνουν την δυνατότητα να ελέγχεται την ροή της με ένα κλικ. Δυνατότητα ρυθμίσεων και για conversions.

Ανάλυση κινήσεων χρηστώνΜοναδική σχεδίαση ιστοσελίδας

Αναλυτικά στατιστικά των κινήσων όλων των χρηστών μαζί με τις αποδείξεις τους σε pdf. Μετατροπή της παραγγελίας σε έτοιμη ή αποσταλθήσα με ένα κλικ. Απενεργοποίηση χρήστη αλλά και προσθαφαίρεση έκπτωσης.

Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων που σκοπό έχουν να πουλήσουν όχι απλώς άλλη μια ιστοσελίδα που δεν πέτυχε τον στόχο για τον οποίο κατασκευάστηκε.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδες από πελάτες που εμπιστεύθηκαν την εμπειρία της Designed για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους και σύντομα θα είναι online.

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοστό μετατροπής της ιστοσελίδας, μία μέθοδος που στοχεύει την αύξηση του ποσοστού μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα