Δείγματα Flash Ιστοσελίδων

Ιστοσελίδα Κέντρου Φωτοτυπιών

Φωτοτυπικό κέντρο στο Κορδελιό. Η Designed ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας για το φωτοτυπικό κέντρο του Κορδελιού και το αποτέλεσμα αποδεικνύει την εμπειρία της στη κατασκευή ιστοσελίδων με Flash! Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε με χρήση Html/CSS και Flash, Photoshop και Illustrator για τη σχεδίαση των εικόνων και των γραφικών και είναι διαθέσιμη online από τον Νοέμβριο 2009.

    Παρέχουμε:
  • Συντήρηση, ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη της σελίδας
  • Διαφήμιση Ιστοσελίδας στα κοινωνικά δίκτυα (διάρκειας 2μήνες).


Δείτε την Online

H Ιστοσελίδα της Designed σε Flash

Η κατασκευή ιστοσελίδων με Flash είναι ευχάριστη υπόθεση για ένα web designer. Αν και η τεχνολογία αυτή τίνει να εξαφανιστεί από τις οθόνες μας - τουλάχιστον για τις ιστοσελίδες - η εταιρεία μας έχει εμπειρία στην σχεδίαση ιστοσελίδων με flash πάνω 10 χρόνια. Η Designed κέρδισε την εμπιστοσύνη πολλών πελατών της πολύ πρίν την ίδρυση της (2008) λόγω της σχεδίασης εντυπωσιακών και πρωτότυπων γραφικών με χρήση Flash. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες ιστοσελίδες κατασκευασμένες με Flash επικοινωνήστε μαζί μας!
Η προηγούμενη ιστοσελίδα της εταιρείας μας είναι κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου με χρήση Flash και παραμένει ακόμα και τώρα στην κορυφή των καλύτερων έργων της Designed. Αν επιθυμείτε μια εντυπωσιακή Flash Ιστοσελίδα με δυνατά γραφικά, σχεδιασμένα να εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξτε την Designed!

Δείτε την Online