Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε να την αλλάξετε, να την ανανεώσετε ή ακόμα και να την βελτιώσετε μπορείτε να εμπιστευθείτε την ομάδα της Designed και να επιλέξετε ένα από τα οικονομικά πακέτα ανακασκευής που διαθέτουμε.
Οπως γίνεται στην κατασκευή ιστοσελίδας για πελάτες που δεν έχουν ιστοσελίδα, το ίδιο ισχυεί και για την ανακατασκευή. Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται στα μέτρα σας με πλούσια και εντυπωσιακά γραφικά, φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης περιεχόμενο και αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Πακέτα Ανακατασκευής Ιστοσελίδων

Static Dynamic HMTL5 E-SHOP

Ίδια Χαρακτηριστικά

Ισχύουν οι ίδιες παροχές με τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων για νέες ιστοσελίδες.

Ναι Ναι Ναι Ναι

Κόστος

300€ 650€ 750€ 1350€

    Γιατί να επιλέξετε την Designed?

  • Τεχνική υποστήριξη

    Σε όλα τα πακέτα που έχουν να κάνουν με την κατασκευή ιστοσελίδων η Designed παρέχει εντελώς δωρεάν τεχνική υποστήριξη - συμβουλευτικές υπηρεσίες, φιλοξενία σε ταχύτατους servers για ένα χρόνο, και καταχώρηση domain name (όνομα χώρου) για 2 έτη.

Οι παραπάνω τιμές των πακέτων που διαθέτουμε είναι για την ανανέωση - αναβάθμιση ιστοσελίδων ή ηλεκτρονικών καταστημάτων χωρίς την χρήση έτοιμων εργαλείων. Επομένως μιλάμε για ιστοσελίδες που μπορούν να δεχθούν οποιαδήποτε αλλαγή ή παραμετροποίηση αφού κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη (tailor made πρακτικές).
Αν ενδιαφέρεστε μόνο για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, ζητήστε μας μια προσφορά!

Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 23%.

Δείτε τον προσεγγιστικό τιμοκατάλογο ιστοσελίδων και βρείτε το πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα

Αν επιθυμείτε μια εντυπωσιακή Flash Ιστοσελίδα με δυνατά γραφικά, σχεδιασμένα να εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξτε την Designed!

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοστό μετατροπής της ιστοσελίδας, μία μέθοδος που στοχεύει την αύξηση του ποσοστού μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα