Δημιουργία ιστοσελίδας

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο, σχεδιασμένες στοχευμένα με internet marketing, ωραία γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο με σκοπό να δημιουργήσουν συναισθήματα και ενδιαφέρον σε κάθε επισκέπτη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων οι οποίες είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (seo friendly) αλλά και την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σε δυναμικές. Όλες οι δυναμικές ιστοσελίδες που κατασκευάζει η Designed συνοδεύονται με εύχρηστη ιστοσελίδα διαχείρησης περιεχομένου.

Μοναδική σχεδίαση ιστοσελίδας

Μοναδική Σχεδίαση

Κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ο όμορφος σχεδιασμός αποτελεί το ουσιαστικότερο κομμάτι για την παρουσία μίας εταιρείας στο internet. Στην πραγματικότητα η ιστοσελίδα είναι η online βιτρίνα μίας εταιρείας ή ενός επαγγελματία. Η ομάδα της Designed έχει εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων με άκρως επαγγελματικό σχεδιασμό, άριστη οπτική αισθητική, εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο με σωστή αρχιτεκτονική για την προβολή της πληροφορίας. Η ανάπτυξη των ιστοσελίδων γίνεται από το μηδέν, ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε πλατφόρμα αλλά και να ταιριάζει σε κάθε νέα απαίτηση.

Ιστοσελίδες για όλους

Η Designed παρέχει υπηρεσίες κατασκευής και δημιουργίας ελκυστικών και αποτελεσματικών ιστοσελίδων. Ως αποτέλεσμα, κατα την κατασκευή μίας ιστοσελίδας είναι να διασφαλίσουμε ότι ενσωματώνει τη χρηστικότητα, τη λειτουργικότητα και την επίτευξη των στόχων της. Η ομάδα μας είναι άριστα εκπαιδευμένη στα δημοφιλέστερα εργαλεία για την σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων από το απλό CSS έως το εξηζητημένο HTML5. Οποιεσδήποτε και αν είναι οι απαιτήσεις σας η ομάδα μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας με την κατασκευή μιας υπέροχης και επιτυχημένης ιστοσελίδας.

Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας ή ενός online καταστήματος χαρακτηρίζεται ολοκληρωμένη και άψογη όταν πέρα από τα όμορφα γραφικά και την βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης συνοδεύεται με εύχρηστο διαχειριστή περιεχομένου.

Διαβάστε περισσότερα
Δείγματα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Δείγματα Ιστοσελίδων

η διαφήμιση μας

Δείτε μερικά από τα πιο φρέσκα δείγματα δυναμικών ιστοσελίδων που κατασκεύασε η ομάδα μας.

Διαβάστε περισσότερα
Google Adwords

Google Adwords

σίγουρη προβολή

Εμπιστευθείτε την ομάδα της Designed για μία επιτυχημένη καμπάνια AdWords, και διαφημιστείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα